Ela Crăciun a dezvaluit secretul secretul fericirii sale

Ela Crăciun este cunoscută de comunitatea ei de mămici ca Supermom. Ea crește trei copii, are un soț de care este îndrăgostită, prezintă o emisiune de lifestyle, scrie zilnic și a publicat deja două cărți pentru tinerele mame. Storyurile ei amuzante sunt urmărite de mii de mămici care o întreabă mereu cum reușește să fie fericită cu atâtea lucruri pe cap.

Într-o postare de Ziua Internațională a Fericirii, vedeta  și-a uimit fanii atunci când a decis să împărtășească secretul care stă la baza fericirii ei. Ela a mărturistit că abia în ultimul an și-a schimbat părerea despre ce înseamnă să fii fericit.
„Poate în alți ani mă raportam diferit la fericire. Poate chiar acum un an v-aș fi spus că fericirea este cu totul altceva decât simt acum. În ultima vreme, am reevaluat fericirea. Ea stă mai degrabă în momente, oricât de scurte ar fi. Numai așa, trăind în prezent, pot experimenta cea mai curată formă a fericirii” a scris pe Facebook.
Emoționanta postare a primit multe comentarii de la fanii săi, care o consideră o mama autentică și un model de urmat. „Sunt fericită”, declară deschis vedeta. Motivele fericirii sale, sunt familia și iubirea pe care o primește de la copii, soț și cititorii blogului său.
„Am o familie minunată. Ai mei sunt sănătoși, iar asta mă face mai norocoasă decât multe alte familii care au pierdut oameni dragi sau au trecut prin Covid mai greu decât noi.
Iubesc și sunt iubită. Pandemia ne-a arătat că viața de cuplu este pusă la încercare în situații limită, iar noi am trecut puternici și uniți prin toate.
Am o comunitate extraordinară. Citind mesajele de la cititoarele mele, îmi dau seama că poți face lucruri care contează, ajutând cu un gest, cu un sfat sau cu o încurajare.
Fericirea, pentru mine, este o stare. Este prezentul” încheie Ela postarea sa.

 

Trimite mai departe