Acos Design – Revolutionam Design-ul de interior impreuna

Andrei Costea

Fondator Acos Design/ Proiectant/ Designer de interior

 

Despre mine:

 

Salut! Mă numesc Andrei Costea, am 28 de ani și sunt proiectant în design interior. Locuiesc în București de 9 ani, dar provin dintr-un mic orășel din Prahova, numit Câmpina. M-am mutat în București odată cu admiterea la Universitatea Tehnică de Construcții București, o experiență de-a lungul căreia am acumulat cunoștințe ce mi-au permis să pun bazele activității ce o desfășor în prezent.

Dacă le-aș cere celor mai apropiate 3 persoane din viața mea să mă descrie, ar spune că sunt un tip creativ, ambițios și foarte atent la detalii.

În timpul liber îmi caut relaxarea prin diverse activități împreună cu familia sau prietenii. Îmi place să joc fotbal, să merg la filme, iar atunci când reușesc să am timp doar pentru mine prefer să citesc.

 

De ce am ales design interior?

 

Fiind pasionat de artă și frumos, mi-a plăcut întotdeauna să construiesc și să creez. Design-ul interior este un domeniu foarte vast, care îmbină cunoștințe de inginerie, arhitectură si artă. Îmi place că la fiecare proiect mă reinventez, vin cu idei originale, sustenabile și îmi pot dezvolta creativitatea  exprimând astfel dragostea pentru oameni și pentru frumos.

Ce mă inspiră? Având o curiozitate necontenită, găsesc inspirație în tot ceea ce mă incojoară și reușesc să descopăr profunzimea în orice obiect care are o poveste de spus.

Imi place să ofer soluțiile optime pentru clienții mei. Soluțiile pe care ei incă nu le văd sau nu realizează că ar fi posibile pentru proiectul lor. Orice proiect are nevoie de provocări și de compromisuri. Îmi place să cred că eu, împreună cu echipa mea, sunt capabil să găsesc rezolvările rapid și transparent.

 

Despre Acos Design:

 

In ultimii ani, in Romania, design-ul interior s-a dezvoltat foarte mult. Din ce în ce mai multe persoane care vor să-și schimbe locuința apelează la un designer de interior, înțelegând că ceea ce face el este mai mult decât să ofere sfaturi la nivel estetic.

Acos Design este un studio de design interior ce are grijă ca fiecare amenajare să fie unică, să reflecte stilul de viață și personalitatea clientului. Suntem perfecționiști, oferim timp și creativitate fiecărui proiect, ocupându-ne de implementarea lui până la cel mai mic detaliu.

Proiectele create de noi depășesc întotdeauna așteptările clienților. Obiectivul nostru este să facem din fiecare casă un loc confortabil, atât fizic cât și vizual, cu o utilizare cât mai corectă a spațiilor.

 

 

 

 

Trimite mai departe