#CalvinKlein – Limbajul corpului în stilul tău

Când vine vorba despre limbajul corpului, oamenii se gândesc adesea la mesaje subliminale, dar de multe ori alegerea unui anumit tip de îmbrăcăminte poate defini pe cineva. Discutăm adesea despre a lăsa „îmbrăcămintea să vorbească”, dar în acest sezon suntem pe cale să mai urcăm un nivel.

Descoperă colecția Toamna Iarna 2021 și exprimă-ți limbajul corpului cu mai multe stiluri care te definesc. În acest sezon, #MyCalvins înseamnă să arăți bine, să te simți bine și să trimiți un mesaj: Îți asumi asta.

Nu îți impune limite în stilul pe care îl abordezi, fii versatil, exprimă-ți personalitatea și vorbește prin hainele tale J. Alegerile din garderoba ta comunică adesea mult despre atitudinea și personalitatea ta, fac parte din cine ești și ce mesaj vrei să trimiți.

În centrul stilului tău, anul acesta misiunea #MyCalvins este să te ajute să te exprimi autentic, cu fiecare pas și fiecare mișcare pe care le faci. Ca încrederea în sine să treacă la următorul nivel, abordează un mix de pattern-uri și look-uri, și permite ca materialul extrem de confortabil să aibă un limbaj propriu.

Alege un design jazzy, alege unul eclectic, alege punk, alege orice „vorbește limba ta”, chiar dacă este vorba de mediul de lucru, o activitate lejeră din rutina ta zilnică sau petrecerile mult așteptate. Alege #MyCalvins și dezvăluie cine ești în interior, și lasă-ți hainele să devină o extensie a ta.

Alege Colectia Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN disponibilă în magazinele Calvin Klein din România și lasă-ți personalitatea să vorbească cu voce tare!

##

Despre SARKK S.A.

SARKK S.A., fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe ro.tommy.com.

De la 1 iulie 2019, SARKK S.A. a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

Trimite mai departe