NOUL DEȚINĂTOR AL LICENȚEI PENTRU COLECȚIA TOMMY HILFIGER TAILORED

Renumita casă de croitorie italiană, Lardini, va fi noua deținătoare a licenției pentru marca comercială TOMMY HILFIGER TAILORED începând cu primăvara anului 2021, stimulând următoarea fază de creștere pentru acest segment de afaceri.

Brandul Tommy Hilfiger anunță că Lardini, casa de croitorie italiană, va primi licența mărcii comerciale TOMMY HILFIGER TAILORED. Începând cu colecția sezonului de primăvară 2021, Lardini va proiecta, produce și distribui costume TOMMY HILFIGER TAILORED, jachete, piese de costum separate și pantaloni clasici în regiunile EMEA și APAC. Această decizie strategică susține dezideratul lui Tommy Hilfiger de a crește vânzările ulterioare ale brandului TOMMY HILFIGER și de a extinde acoperirea globală a gamei sale.

„Celebră la nivel mondial pentru excelența în croitorie și meșteșug, suntem siguri că Lardini va continua să se bazeze pe spiritul inovator și sofisticat din centrul colecțiilor noastre personalizate”, a declarat Martijn Hagman, CEO, Tommy Hilfiger Global și PVH Europe. „Considerăm că folosirea expertizei de piață a casei Lardini ne va permite să ne extindem în continuare categoriile de produse personalizate în Europa și Asia.”

„Suntem mândri să începem această colaborare cu TOMMY HILFIGER, unul dintre cele mai emblematice branduri americane. Suntem siguri că acest parteneriat ne va permite să obținem rezultate deosebite datorită sinergiei dintre moștenirea și know-how-ul Lardini și viziunea lui Tommy Hilfiger pentru extinderea continuă a segmentului de afaceri personalizat”, a declarat Andrea Lardini, CEO Lardini S.p.a.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Despre Lardini

Compania Lardini a fost fondată în 1978 de către patru frați, Luigi, Andrea, Lorena și Annarita. Au deschis un mic atelier vestimentar în Filottrano – un fermecător sat medieval, situat pe dealurile Marche. Emblema companiei lor este inconfundabilă: jacheta perfect croită. În doar câțiva ani, baza lor de clienți a crescut și include nume prestigioase, iar compania a devenit un punct de referință pentru producția de articole de îmbrăcăminte de calitate.

În prezent, compania Lardini oferă locuri de muncă pentru aproximativ 1200 de lucrători în cadrul sediului central și al furnizorilor strategici, cu o producție anuală globală de 350.000 de unități și o cifră de afaceri în septembrie 2019 puțin peste 100 de milioane de dolari.

Trimite mai departe