Ropharma lansează în România gama de ceaiuri bio de fructe și plante

Specchiasol lansează în România linia de ceaiuri bio alcătuită din ceaiuri pe bază de fructe și pe bază de plante atent selectate. Pentru infuziile fructate, Specchiasol a ales un amestec de fructe cultivate organic și îmbogățit cu arome naturale din fructe, în timp ce linia de ceaiuri bio pe bază de plante garantează puritatea, cultivarea organică, recoltarea optimă în timp și eficacitatea infuziei.

Ceaiurile de fructe conțin arome naturale atent alese și selectate, fiind potrivite pentru fiecare persoană și în orice moment al zilei și al anului, constituind o băutură perfectă atât pe timpul iernii, dar și în timpul sezonului cald deoarece nu conțin cofeină și/sau teină.

Gama ceaiurilor bio pe bază de fructe este alcătuită din: Ceai bio cu aromă de cireșe, Ceai bio cu aromă de zmeură și căpșuni, Ceai bio cu aromă de mure, Ceai bio cu aromă de piersică, Ceai de goji și aromă de fructe și Ceai bio cu mixt de fructe care conține infuzii bio de măr și arome naturale de piersică, cireș, zmeură și căpșuni.

Specchiasol pune foarte mare accent pe testarea speciilor de plante cultivate și prin alegerea soiurilor potrivite. Cultivarea organică a acestora respectă ciclurile vegetative naturale ale plantelor și garantează absența absolută a oricărei substanțe sintetice (pesticide, erbicide, îngrășăminte chimice).

Linia ceaiurilor pe bază de plante este alcătuită din: Ceai pe bază de moringa, Ceai bio de mușețel, Ceai bio de nalbă, Ceai bio de mentă, Ceai bio de fenicul, Ceai bio cu aromă de orz, Ceai bio cu aromă de scorțișoară, Ceai bio cu roiniță și lămâiță, Ceai cu aromă de ghimbir și lămâie, Ceai cu aromă de curcuma, lămâie și miere, Ceai negru bio, Ceai bio de rooibos, Ceai verde bio și Ceai Mixt Bio.

„Colectarea ierburilor are loc în perioada lor optimă: florile – la începutul înfloririi, când sunt bogate în uleiurile lor esențiale sunt detașate în mod natural, fără a deteriora petalele; fructele când sunt coapte; rădăcinile toamna și primăvara devreme. Experții urmăresc constant plantele pe tot parcursul ciclului lor de viață și stabilesc cel mai bun timp de recoltare pentru fiecare lot de producție, pe baza conținutului de ingrediente active.”, declară Florența Crețu, Marketing Manager al companiei Ropharma.

Mediul ecologic solid și lipsit de poluare, cultivarea și recoltarea biologică a plantelor medicinale și tehnologia de prelucrare de ultimă oră fac posibilă obținerea unei game largi de produse naturale.

Produsele sunt disponibile în farmaciile Ropharma și pe site-ul oficial, http://www.ropharma.ro/

Trimite mai departe