TOMMY HILFIGER ÎȘI EXTINDE PREZENȚA DIGITALĂ PRIN LANSAREA PLATFORMEI DE E-COMMERCE ÎN ROMÂNIA

Tommy Hilfiger anunță lansarea tommy.com în România. Platforma de e-commerce  urmărește strategia lui Tommy Hilfiger de a dezvolta digitalizarea în întreaga companie și de a ajunge la următoarea generație de consumatori prin construirea unei comunității online. Site-ul a fost lansat în iulie 2021 și este operat de partenerul de franciză local, Sarkk SA.

Introducerea acestui tip de platformă în România se bazează pe angajamentul continuu al lui Tommy Hilfiger de a investi și de a-și extinde prezența pe piață, care găzduiește deja 16 magazine retail TOMMY HILFIGER. Împreună cu livrarea gratuită pentru toate comenzile, noua platformă permite consumatorului să returneze sau să schimbe achizițiile făcute online în magazinele TOMMY HILFIGER din toată țara.

Consumatorii vor avea, de asemenea, acces la o selecție largă de produse TOMMY HILFIGER, inclusiv îmbrăcăminte pentru bărbați TOMMY HILFIGER, îmbrăcăminte pentru femei, copii, accesorii, Close-to-Body și TOMMY JEANS. De asemenea, vor fi disponibile colecțiile din primăvara anului 2021, evidențiate printr-o campanie cu talente internaționale, incluzând modelul, activista și actrița Indya Moore, actrița, gazda podcast-ului și activista Jameela Jamil, precum și cantautorul, regizorul și designerul Mogli.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, Outlets, tommy.com și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Trimite mai departe