Younivers Summer Club, cel mai nou hotspot al Bucurestiului

CapturehrthJoi, 17 iunie, a avut loc lansarea Younivers Summer Club; adresa Piața Presei Libere, nr. 1 devenind noua destinație top of mind pentru cei care își doresc un mix perfect echilibrat între relaxarea la piscină, distracția sub cerul înstelat și un restaurant cu preparate fine cuisine.

Vedete, bloggeri și reprezentați ai presei au participat la evenimentul de lansare al celui mai cool Summer Club din București și s-au bucurat de o atmosferă relaxată într-un set-up natural, pe ritmurile lui DJ U-GIN, rezident LOFT. Momentul culminant al serii a fost show-ul de înot sincron susținut de Aqualillies, cele 5 artiste, membre ale celei mai apreciate trupe de profil din lume, oferind un spectacol fermecător într-o coregrafie subacvatică uimitoare, pe un soundtrack de inspirație retro.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Andreea Raicu, Daiana Anghel, Ilinca Vandici, Dana Sota, Lora, Anda Adam, Ana Morodan, Maurice Munteanu, Maria Andrei, Dana Savuică, Geanina Ilieș, Dorian Popa, Anne Ampawan, Andrei Vulpescu, Jorje și Andrei Leonte.

Poziționat în zona de nord a capitalei – în imediata vecinătate a Centrului Expozițional Romexpo, a Turnurilor City Gate și a Bucharest Business Park – și beneficiind de un design exclusivist, Younivers Summer Club se definește prin însăși verstilitatea conceptului sub care funcționează: #Younivers By Day // #Younivers By Night.

#Younivers By Day

Elementele de design și decor ale Younivers Summer Club amintesc de atmosfera unei insule grecești. Combinațiile cromatice și cele de texturi au fost gândite pentru a asigura un grad ridicat de confort vizual și o experiență completă de răsfăț în mijlocul orașului.

Piscina reprezintă principalul punct de atracție al Younivers Summer Club. Amplasată la o diferență de nivel de 1,5 m față de restul complexului, aceasta are o întindere de 400 mp, iar adâncimea de 1,45 m permite utilizarea ei în condiții de relaxare totală.

Cele 300 de șezlonguri sunt poziționate în două zone: VIP, aflată chiar pe marginea piscinei pentru adulți, și în vecinătatea restaurantului și a piscinei pentru copii.

Piscina pentru adulți este delimitată de restul clubului printr-o zonă de iarbă și nisip, unde câteva fotolii confortabile și un hamac te invită să te relaxezi. Un plus de răsfăț într-o atmosferă discretă îl poți avea utilizând cele 2 jacuzzi-uri împrejmuite cu bambus.

Și pentru că zilele toride petrecute pe marginea piscinei cer și o hidratare pe măsură, Beach Barul în formă de triunghi este gândit și utilat pentru a satisface cele mai sofisticate preferințe în materie de băuturi.

Un alt punct forte al Younivers Summer Club îl reprezintă restaurantul, cu o capacitate de servire atât în zona lounge cât și la Beach Bar. Meniul a fost gândit de unii dintre cei mai buni și creativi chefi din România și se bazează pe produse proaspete, perfecte pentru vară, în trend cu gastronomia internațională. Bucătăria deschisă și perdeaua de bambus accentuează experiența savurării preparatelor sofisticate într-o atmosferă relaxată.

Sub coordonarea managerului de fitness Mihai Tică, echipa Younivers Summer Club include antrenori de sport care deservesc programele Fitness Younivers, Group Activities Younivers și Aqua Younivers. Programele personalizate de antrenament și nutriție sunt gândite pentru arderea caloriilor în exces și tonifierea corpului, într-un cadrul cool și relaxant.

Cei mici au locul lor special în Younivers Summer Club! Piscina pentru copii și locul de joacă sunt gândite atât pentru distracția și siguranța celor mici, cât și pentru confortul și relaxarea părinților.

#Younivers By Night

De joi până duminică, odată cu lăsarea serii, Younivers Summer Club devine principala destinație pentru distracție în aer liber. Volumul muzicii crește, spațiul relaxat de zi se transformă într-un club în aer liber, pe marginea piscinei, invitații putându-se bucura astfel de DJ în vogă și de o atmosferă electrizantă.

Inspirat de celebra viață de noapte din Mykonos, #Younivers By Night vine cu o nouă abordare: fiind singura piscină din București deschisă până la ora 04:00 se anunță a fi locul ideal pentru cele mai hot petreceri, asezonate cu băi nocturne, un meniu de băuturi care poate satisface cele mai pretențioase alegeri, precum și cu delicii culinare ce pot fi savurate până la miezul nopții.

Younivers Summer Club oferă facilități precum Free Wi-Fi și o parcare cu o capacitate de 150 de locuri, pentru a te bucura de o experiență de top, în inima Bucureștiului.

Trimite mai departe