Unul dintre cele mai performante ecografe din lume, la clinica Nativia!

București, octombrie 2021: Clinica Nativia găzduiește ecograful extrem de performant Voluson E10, punând la dispoziția viitorilor părinți servicii ecografice de rezoluție foarte înaltă.

Voluson E10 este unul din cele mai performante aparate cu ultrasunete care există la nivel mondial datorită procesorului de înaltă tehnologie. Acesta transmite foarte rapid și până în cele mai mici detalii informațiile preluate către monitorul de afișaj.

Astfel, imaginile pot fi vizualitate la o rezoluție foarte înaltă, ceea ce îmbunătățește considerabil întreaga experiență a ecografiei pentru paciente și se traduce, în primul rând, în imagini unice ale fătului în timpul vieții intrauterine, amintiri pe care familia le va avea toată viața.

Însă performanțele aparatului Voluson E10 sunt extrem de importante când există probleme de dezvoltare ale fătului sau pacienta prezintă țesuturi mai dificile, prin care penetrarea ecografică se făcea mai greu folosind vechile aparate. Astfel, este redus timpul de examinare, precum și riscul de a obține o ecografie neconcludentă și de a fi necesară o reprogramare pentru reevaluarea bebelușului.

”Suntem extrem de mândri de noua dotare a clinicii Nativia, un aparat de înaltă tehnologie cu ajutorul căruia putem oferi servicii mai rapide și mai eficiente. Se spune că în medicină nu există garanții, dar sunt foarte încântată să am la dispoziție un asemenea instrument care îmi permite să desfășor un act medical mult mai precis și mai relevant pentru situația fiecărei paciente în parte”, a declarat Conf. Dr. Anca Panaitescu, medic primar obstetrică-ginecologie.

Voluson E10 – mult mai multă acuratețe și precizie în în diagnosticarea anomaliilor fetale

Malformațiile congenitale apar în 2-3% dintre sarcini, iar mulți dintre bebelușii cu anomalii mor în primele patru săptămâni de viață: aproximativ 295 000 în fiecare an, conform estimărilor Organizației Mondiale a Sănătății. Viața cu un bebeluș cu anomalii nu este ușoară, iar sistemul de sănătate resimte situația ca pe o nouă presiune din punct de vedere al costurilor.

Malformatiile congenitale sunt anomalii de structură, funcție sau metabolism care se manifestă de la naștere sau din prima vârstă a copilăriei. Oamenii de știință au identificat 4000 de defecte de naștere, iar majoritatea copiilor cu malformații se nasc din părinți fără probleme semnificative de sănătate, fără factori de risc în această privință.

Tehnologiile HDLive și HDLive Silhouette ale Voluson E10 produc imagini 3d și 4d foarte realiste ale fătului. De asemenea, prin această tehnologie se pot examina și organele interne în format 3d sau 4d, astfel crescând foarte mult acuratețea diagnosticului în cazul anumitor malformații fetale.

“Misiunea noastră are în centru pacientul și nevoile lui. Suntem o clinică asa cum ar trebui sa fie toate: punem accent pe empatie, comunicare, iar relația medic-pacient este cea mai importantă. Ne asigurăm în permanență că suntem aproape de pacienți, că le oferim servicii de înaltă calitate, iar asta înseamnă inclusiv aparatură performantă, de ultimă generație, și cei mai buni medici pentru diagnosticare corectă și rapidă“, a declarat George Peltecu, director general al Clinicii Nativia.

 

Despre Clinica Nativia

Înființată în ianuarie 2020, clinica Nativia reunește 20 medici specializați în obstetrică și ginecologie, senologie, neonatologie și imagistică. Lunar, peste 1.400 de persoane trec pragul clinicii pentru servicii care variază de la urmărirea sarcinii pana la imagistica sânului, biopsii de sân și de col uterin sau a doua opinie in cazuri oncologice dificile și a sarcinilor cu risc crescut. Clinica dispune de echipamente medicale performante cu ajutorul cărora se pot face investigații medicale de mare acuratețe, de tipul mamografiei digitale 3D cu tomosinteză sau biopsiei mamare eco-ghidate cu sistem coaxial Tru-Cut.

 

Pentru informații și detalii:

Lavinia.pavel@whitepr.ro 

Tel: 0724282323

Trimite mai departe