,,Cum combat bullyingul?”- cea mai apreciată carte pentru cadrele didactice

Apariția cărții ,,Cum combat bullyingul?”, scrisă de Roxana Andreea Rusu, a fost anunțată pe 30 ianuarie – Ziua Internaţională pentru Nonviolenţă în Şcoală. Cartea cuprinde noțiuni psihopedagogice, sfaturi, povești și activități pentru dezvoltarea empatiei elevilor și combaterea agresivității din mediul școlar. Este disponibilă pentru comenzi online pe www.eIntegral.ro și în majoritatea librăriilor online și offline.

Cartea se adresează educatorilor, învățătorilor și profesorilor preocupați în permanență de binele copiilor, de atmosfera plăcută și echilibrată din clasă și de asigurarea unor standarde educative cât mai înalte, fără bullying.

În prima săptămână de la lansare a fost precomandată de sute de cadre didactice, ajungând rapid în topul celor mai bine vândute cărți ale Editurii Integral.

,,Cum combat bullyingul?” este altfel decât oricare alt material pe tema bullyingului existent pe piață. Cartea clarifică viziunea asupra acestui fenomen nedorit și oferă o serie de instrumente practice oricui dorește să prevină sau să combată bullyingul în clasă, fie că este vorba despre grădiniță, ciclul primar sau gimnazial.

Prefața cărții este scrisă de Bogdan Ivănescu, fondatorul platformei Doctor MiT – doctormit.ro și al companiei Stem Sure – Banca Engleza de Celule Stem și este totodată o mărturisire sinceră, care impresionează.

Bogdan Ivănescu  despre „Cum combat Bullyingul”: ,,Tratează primul nivel la care bullyingul se întâmplă și care, de altfel, este și cel mai impactant. Este nivelul la care, totodată, bullyingul se poate observa și care, într-un fel sau altul, am putea spune că este instituționalizat, monitorizat și consemnat istoric. (…)

Roxana Andreea Rusu, prin experiența sa de psihopedagog și autor de cărți pentru cei mici (și, mai ales, pentru părinții celor mici) pune punctul pe i și oferă profesioniștilor în domeniu un instrument precis și concis, util în efortul actualei generații de dascăli, în efortul de a îndrepta lumea de astăzi și de mâine.”

Sursa: Editura Integral

Trimite mai departe